Suomi24 Chat

0 chattaajaa alueella


Turku

Turkulaisten oma huone.

Huoneet

Turku (0)

Turvallisesti Suomi24:ssä

HUOM! Suomi24 Chat -palvelussa kaikki viestit kulkevat salaamattomina. Ota tämä huomioon, mikäli käytät palvelua avoimessa verkossa.

Ilmoita asiattomasta tai lainvastaisesta toiminnasta aina Suomi24:n luotseille. Jos toiminta on jatkuvaa, ota yhteys myös Suomi24:n ylläpitoon.

Yhteydenottolomake

Jos havaitset lainvastaista toimintaa, jätä Nettivinkki poliisille.

Säännöt

Chatin yleinen ikäraja on 16 vuotta, Seksi-kategorian huoneissa kuitenkin 18 vuotta.

Ota huomioon, että vastaat henkilökohtaisesti kirjoituksistasi Suomi24:n chatissa. Tallennamme kirjoittamasi viestit sekä ip-osoitteen ja niitä voidaan käyttää tarvittaessa asiattoman käytön selvittämiseen.

Chatin käyttämiseen tarvitset rekisteröidyn nimimerkin. Huomaathan, että nimimerkin on noudatettava Suomi24 sääntöjä ja esimerkiksi seksuaalisesti vihjailevien nimimerkkien käyttö ei ole sallittua.

Chatissa on kiellettyä:

  • yllyttää rikolliseen toimintaan
  • levittää rasistisia kirjoituksia
  • levittää lapsipornoa
  • levittää tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia
  • markkinoida tuotteita tai palveluita
  • tarjota, ostaa tai myydä seksipalveluita

Chattailu on sallittua suomen ja ruotsin kielellä julkisesti. Jos haluat käyttää muita kieliä, voit tehdä sen privaatisti, yksityishuoneessa tai vieraskielisissä huoneissa. Tämä rajoitus on olemassa siksi, että sheriffien ja ylläpidon on voitava valvoa keskustelua ja vastattava muiden käyttäjien turvallisuudesta.

Language rules
You may chat in public only in Finnish or Swedish. If you want to chat in other languages, please use a private room or use the whisper function (check the "Vain hänelle" box to whisper). You may also chat in your preferred language in our International rooms. The reason for this restriction is that Suomi24 and sheriffs need to be able to control and monitor what users are saying. Thank you for your co-operation!

Älä koskaan anna nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi, henkilötunnustasi tai luottokorttitietojasi.